stylad bröllopsfotografering

_1055167

foto, hår och makeup av mig. // Klänning, Ivory and Grace // blommor, ”kreativa blommor”.

Eftersom vi just nu lever i en pandemi, går det tyvärr inte att ha fysiska bröllop, vilket är så himla synd eftersom jag jobbar som frilans fotograf och hårstylist. Så därför hade jag och två vänner/ modeller en stylad fotografering i fredags, och det var verkligen så himla kul! Jag gjorde både hår och makeup på vackra Rebecca, och vi fotade i centrala Göteborg. Valet av location var faktiskt lite svårt, tanken från början när jag började planera detta i januari, var att fota i skog. Men vädret gjorde att vi fick ändra oss i sista stund och fota i stadsmiljö istället. Men jag ångrar det verkligen inte! Jag valde att göra en naturlig ljus makeup, med mycket shimmer. Jag valde att ha en halvuppsatt frisyr, med hårsmycke och lösa lockar. Klänningsföretaget Ivory and Grace, hjälpte till med att låna ut finaste brudklänningen, och en vän till mig som är florist, satte ihop en underbar bohemisk bukett. Jag är verkligen så nöjd med resultatet!

bilderna blev så otroligt bra, och jag det var verkligen så kul att äntligen få vara kreativ och fota igen. Nu hoppas vi bara att denna skit coronan snart ska vara över!

vill du boka en fotografering? Maila mig Cornelia.myrberg02@gmail.com så hörs vi där.