Om mig

Hej! Mitt namn är Cornelia Myrberg , och välkommen till min hemsida!  Jag är en 21 årig tjej från Tjörn, en ö utanför Göteborg, och jag har ett stort intresse för foto och hårstyling. Till vardags jobbar jag som social media manager och content creator för smyckesföretaget Lily and Rose, ett riktigt drömjobb och det kombinerar jag med mitt frilansande.

Mina passioner i livet är just hårstyling, makeup och fotografering, vilket jag kombinerar i mitt arbete som egenföretagare. Jag har valt att nischa in mig i  bröllop, och detta är min tredje säsong som frilans hårstylist, och jag älskar det! Jag drömmer att få jobba som egenföretagare i framtiden, för jag älskar att jobba med människor, och föreviga minnen genom kameran.

______________________________________

Kolla gärna in min instagram konton: @corneliiamyrberg,  @hairstyling.photography