Mitt lov – vår photoshoot i palmhuset med Amanda!

Hej alla läsare! Long time, no see haha, men nu här igen med ett nytt inspirerande inlägg! För förra veckan var det lov från skolan, och därför hade jag tänkt och bjuda på ett litet inlägg med bilder från vad jag gjort under veckans gång! För jag var nämligen i Göteborg ,och först hälsade på mina sysslingar och dagen efter det fotade i Palmhuset med underbaraste Amanda Josefsson. Hur kul som helst! Så vi fotade magiska bilder tillsammans och vårkänslorna kom verkligen fram!

Det är ju snart mars, yeeeey! Våren är verkligen min favorit årstid. Bland annat för att jag fyller (16!) år i början av april , älskar vårmodet & att solen börjar titta fram! Så skönt.

Hur som helst, lovet var verkligen jättebra & jag är så glad att bilderna blev minst lika bra. Ta en titt själv!

jacka och blus – GinatricotKappa – Vila Clothes

Det går inte och beskriva min kärlek till kaktusar! Haha, Så fina. Älskar denna bilden på Amanda! Efter jag vart i palmhuset mötte jag upp familjen och kusinerna för att äta på Pinchos, sååå gott. Och såklart stanna jag upp för att fota vår blommor! Så fina otroligt fina. Hello sun! it’s a wrap!” Så underbar dag helt enkelt!

Så blev resultatet! Det är många som frågar hur jag redigerar mina bilder, så om ni vill skulle jag kunna göra ett inlägg om det? Skulle ni vilja det? Glöm inte nu att gå in och följa Amanda på hennes instagram @aamandajosefsson & blogg

Ha det bäst!

Och glöm inte att du är vacker och värdefull , XO // C o r n e l i a  

Min instagram – @corneliiamyrberg