flower shopping and photoshoot!

Hej! Förra veckan som ni kanske vet praktiserade jag hela veckan i Göteborg och på torsdagen var det en fotografering på listan med Amanda Josefsson, så kul!  Så jag var på H&M home och köpte otroligt fina blommor (hortensia) till fotograferingen.

Så vi träffades + en vän till Amanda och fotade och resultatet blev verkligen såå bra! Det var väldigt blåsigt den dagen, men det blev en fördel då bilderna fick lite mer “liv” i sig! Min tröja i bilderna är ny och kommer ifrån Gina Tricot. Älskar volanger, visst är det snyggt?!

Alla bilderna (förutom den sista) är fotade utav Amanda @aamandajosefsson på instagram, och redigerade av mig! Hoppas ni gillar dem 🙂

 

ha en fortsatt trevlig dag, och glöm inte att följa mig @corneliiamyrberg & såklart @aamandajosefsson på instagram för mer inspiration!

kram

 

Och glöm inte att du är vacker och värdefull , XO // C o r n e l i a