Fall moodboard – inspo

Hej allihopa! För att inleda hösten på bästa sätt hade jag nu tänkt och göra ett inspirations inlägg & en höst moodboard! Vissa utav bilderna är mina egna +några  favoriter från Pinterest! Enjoy♡

 

SWEATERS – hur mysigt är det inte med stickade tröjor? Jag älskar det! Verkligen ett must have plagg för mig! H&M har fått in väldigt många snygga tröjor, även den gråa på bilden finns därHÄR!

   Den rosa tröjan jag har på mig i bilden kommer ifrån Ivyrevel och heter `flax knit pink`, den hittar du HÄR! använd rabatt koden: myrberg20 & du får 20% på hela deras hemsida!

 

 

FLÄTOR – Om ni kanske inte redan visste så har jag ett stort intresse för flätor & frisyrer och höst flätorna är dem bästa! Att ha en slarvig frisyr till en mysig tröja och ett par slitna jeans – är ju så snyggt tillsammans! Jag inspireras mycket av Pinterest  & Luxy hair som mina extensions kommer ifrån.  På min instagram @corneliiamyrberg hittar ni mer hår inspiration, och såklart även på @luxyhair som är grymma!

  

 

Varma drycker – är typ det bästa av allt på hösten om du frågar mig! Helst dricker jag en varm kopp latte, men varm choklad (med grädde och marshmallows) är ju också magiskt gott!

   

 

Inredning och musik – Något som jag tycker är viktig för att få rätt höst feeling, är att ha mysig inredning och härlig musik. Gosiga filtar, fluffkuddar och ljusslingor är mina favoriter när det kommer till inredningsfronten.

    

Ljusrosa kuddar IKEA // dagbok  JO & JUDDY // Svart vita kuddar  H&M // Fluffig kudde Ellos (vit) & på  Urban Outfitters //

 

hoppas ni fått lite inspiration och att ni gillade inlägget! kram

Och glöm inte att du är vacker och värdefull , XO // C o r n e l i a