Favorite earphones & podcast inspo!

Hej! Idag tänkte jag i samarbete med Sudiosweden.com  tipsa om deras hörlurar, dem är verkligen grymma! Dem är trådlösa, vilket är väldigt praktiskt och ljudet är väldigt bra. Man kopplar dem via bluetooth vilket var enkelt och smidigt att göra. Någonting som jag inte visar på bilderna så mycket är att jag fick med marble caps till dem, som passade väldigt bra med iphoneskalet. Jag älskar att använda hörlurarna när jag till exempel tränar, eller allmänt inte orkar ha en sladd som kronglar.

En podcast som jag i lång tid har varit besatt av är: Josefin och vanja. Det är två kvinnor som är otroligt bra bloggare och instagramare som har denna podcast. Den handlar om att börja tänka dream big, girl powr, mode och mycket mer. Två helt underbara tjejer helt enkelt. Så jag rekommenderar verkligen att lyssna på den, och glöm inte att kika in deras instagram konton: @josefindahlberg och @vanjawikstrom helt magiska bilder!

och glöm inte att kolla in Sudiosweden.com och hitta dina favoriter.

kram ♡

 

Och glöm inte att du är vacker och värdefull , XO // C o r n e l i a  

 

*i samarbete med Sudiosweden