pink Adidas gazelle shoes

 

♡♡♡ skor Adidas// jeans Lee  ♡♡♡

Hej alla underbara! Vet att det var ett tag sedan jag ladde upp dessa skor på instagram och faktiskt ett ännu längre tag sedan jag köpte dem! Men men… Jag har länge velat ha ett par rosa adidas eftersom det faktiskt var ett år sedan jag köpte mina superstar med roseguld, så då är det ju kul med lite variation! Så hittade jag dessa på Zalando HÄR och jag blev KÄR på direkten, men såklart var dem slutsålda i 37… Så jag väntade i ca 2 månader och sen när dom kom in igen, köpte jag dem. Och visst är dem underbara?! Jag är ju rosa fantast, så dessa är ju en dröm! Tror dessa kommer vara väldigt söta nu i sommar när man är brun, dem finns också i andra underbara  färger på zalando`s hemsida!

Tycker inte det är någon skillnad på gazelle och superstar alls, lika sköna båda två! Kan verkligen rekomendera att ha Adidas  i sommar.

 

ha en fortsatt härlig dag, kram♡

 

Och glöm inte att du är vacker och värdefull , XO // C o r n e l i a